Ο σπόρος του τρόμου δεν φυτρώνει!

Η ΕΛΠΙΔΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

untitledΠαρά το γεγονός ότι την εκστρατεία του τρόμου ανέλαβε προσωπικά ο κ. Σαμαράς από τη θέση του πρωθυπουργού, η απόδοσή της αποδεικνύεται μέχρι τώρα ασήμαντη.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι επανειλημμένες ισχυρές δόσεις που έχουν χορηγηθεί, τείνουν να προκαλέσουν ανοσία στο πειραματόζωο. Εκτός αυτού, έχει μειωθεί σημαντικά και η τροφοδοσία από το εξωτερικό. 

Ο κ. Ντράγκι αποκλείει το ενδεχόμενο διάλυσης της ευρωζώνης, απαντώντας σε όσους μιλούν για Grexit. Ο Κον Μπεντίτ δηλώνει ότι η ριζοσπαστική αριστερά στην κυβέρνηση της Αθήνας θα κάνει καλό, γιατί θα οδηγήσει σε συμβιβασμό για το χρέος.

Ο «Σπίγκελ» επικρίνει την κα Μέρκελ τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ούτε από το ευρώ να βγει ούτε από την ΕΕ. «Το βίαιο δόγμα της λιτότηας θέλει να σπάσει», πράγμα «επαναστατικό αλλά αναγκαίο»!

Ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδος, στο εσωτερικό, ρίχνει τους τόνους εξηγώντας ότι οι «εκροές καταθέσεων είναι απολύτως συγκρίσιμες με τις περισινές», την ίδια περίοδο.

Στο Μαξίμου, πάντως, δεν φαίνεται να αλλάζουν γνώμη, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν ότι διαχωρίζουν τη θέση τους.

Τα αποτελέσματα, πάντως, της πρώτης μετά την προκήρυξη των εκλογών και τη διάλυση της Βουλής δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνουν νέα τάση διεύρυνσης της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην πρόθεση ψήφου και πολύ περισσότερο στην εκτίμηση ψήφου. Σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, η διαφορά από 3,5% διευρύνεται σε 4,5%. Ίσως αυτά τα στοιχεία αρχίσουν να ανησυχούν κάποιους στη Λεωφόρο Συγγρού.

πηγή

Advertisements
This entry was posted in Αναδημοσίευση από Η εποχή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s