«Μετρημένες οι μέρες σου στην Ελλάδα»!

apopsis-ignatiouΤου Μιχάλη Ιγνατίου

Ο καθένας από εμάς που αποφα­σίζει ύστερα από μεγάλη σκέψη να ασχοληθεί με τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή γνωρίζει και τις επιπτώσεις και τις συνέπειες και -για να το πούμε λαϊκά- τι τον περιμένει. Το κείμενό μου της περασμένης Κυριακής εξόργισε την ηγετική ομάδα, η οποία έδωσε εντολή στους «σκληρούς» της εγκλημα­τικής οργάνωσης να με εκφοβίσουν. Ανώ­νυμοι, πίσω από σεξιστικού περιεχομένου ηλεκτρονικές διευθύνσεις έβγαλαν όξος και χολή. Η χειρότερη απειλή ήταν ένα μήνυμα μέσω e-mail που περιείχε τη φράση «μετρημένες οι μέρες σου στην Ελλάδα».

Υπό αυτές τις περιστάσεις, ο κάθε άνθρωπος παίρνει και τις αποφάσεις του. ‘Η σκύβει το κεφάλι και σταματά να ασχολείται με το θέμα ή συνεχίζει τη δημοσιογραφική αποστολή της ενημέρωσης των πολιτών, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή οι παρασυρμένοι θα δουν την αλήθεια κατάματα και θα συνέλθουν. Για να επηρεάσουν τα μέλη τους, έριξαν «γραμμή» μέσω αναξιό­πι­στων ιστοσελίδων ότι είμαι και πράκτορας των Αμερι­κανών και κομμουνιστής. Τι σχέση έχουν οι Αμερικανοί με τους κομμουνιστές μόνο το σαλεμένο μυαλό των ηγετών τους μπορεί να το εξηγήσει.

Ως γνωστόν και χωρίς να απολογούμαι στους ναζί, δεν υπήρξα ποτέ θιασώτης της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και αυτή η επιλογή μου είχε μεγάλο κόστος. Από τη στιγμή που η Αμερική συνεχίζει μια απαράδεκτη πολιτική έναντι της Κύπρου για το Κυπριακό, όλοι μας πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με έντονη κριτική.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό τους ότι είμαι «μπολσεβίκος», το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι αυτό: όσοι αγαπάμε τη Δημο­κρα­τία, δεν θα ενστερνιστούμε ΠΟΤΕ όσα πρέσβευε η ΕΣΣΔ. Οι λεγόμενοι εθνικιστές δεν έχουν καμία ομοιότητα με τους Ελλη­νες πατριώτες. Ο εθνικισμός ξεκινά από το μίσος για τους αντιπάλους, ενώ ο πατριωτισμός πηγάζει από την αγάπη για την πατρίδα. Και όταν αγαπάς, δεν σκοτώνεις, αλλά προστατεύεις.

Η ΧΑ είναι μια ναζιστική και συνάμα εγκληματική οργάνωση. Η Δημο­κρα­τία έχει κάθε δικαίωμα αλλά πάνω απ’ όλα και καθήκον να αμυνθεί, διότι θα έρθει μία μέρα που θα βρεθεί στον γύψο, όπως το 1967 από τους «πατεράδες» των σημερινών ναζιστών. Και μάλιστα μπορεί να το επιτύχει κρυβόμενη πίσω από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Το να τεθεί εκτός νόμου είναι το λιγότερο που οφείλει να πράξει ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος φέρει την ευθύνη για την ισχυροποίησή της.

πηγή

Advertisements
This entry was posted in Αναδημοσίευση από ethnos.gr. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s