Φτου και βγαίνουμε στις αγορές

αρχείο λήψηςΜιχαλού

Μετά βαΐων και κλάδων φωνάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν Σαμαρο Στουρνάριδες  αλλά και ο Χρυσοχοίδης ότι βγαίνουμε με τα ομολογά μας στις αγορές πριν τις ευρωεκλογές!!!
 
Οι Έλληνες όμως , λέει το Focus, έχουν φθάσει πάλι το 170% χρέος επί του ΑΕΠ»… μάλιστα επικαλείται μελέτη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, CEP, σύμφωνα με την οποία η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας εξακολουθεί να μειώνεται και μάλιστα με μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωζώνης!!!
 
Μάλλον πρόκειται περί μεγάλων μάγων που θα εξαφανίσουν όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα, αλλιώς δεν εξηγείται…
 
Ανακοίνωσαν ακόμη με στόμφο και που θα δώσουν το πλεόνασμα (!)… Το μεγαλύτερο μέρος του, είπαν,  θα πάει για την αποπληρωμή μέρους του χρέους προς τους τοκογλύφους, »κατά τα συμφωνηθέντα»!
 
Δηλαδή  ο λαός το 2014 θα λάβει μέρισμα 500 εκατομμύρια  από το πλεόνασμα!!! Τώρα βέβαια αν αυτό το διαιρέσεις με 1.000.000 ασθενέστερους, ίσον 500 ευρώ ετησίως, βγαίνει… 1,5 ευρώ την ημέρα!
 
Την βρήκαμε την πληρωμένη ψήφο του  Σαμαρά… Είναι το 1,5 ευρώ στους ασθενέστερους… Μην γελιέστε όμως πρόκειται για λεφτά που θα τούς τα πάρει οποιαδήποτε ώρα πίσω βαφτίζοντας έναν νέο φόρο πατριωτικό.
 
Τώρα βέβαια τι θα γίνει ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες οι οποίες ξεπερνούν τα 4,36 δις. ευρώ, αλλά και τη μαύρη τρύπα στα Ασφαλιστικά Ταμεία μόνο από τις συντάξεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ανέρχεται στα 3 δισ. ευρώ, ουδείς γνωρίζει!!!
 
Το θέμα είναι ότι υπάρχει πλεόνασμα!!!

πηγή

Advertisements
This entry was posted in Αναδημοσίευση από Ποντίκι. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s